Blog - Peach Media
Samen naar online succes

Goede content

Elk bedrijf heeft tegenwoordig een website, dat hoort er nu eenmaal bij. Maar op welke manier kunt u uw website waardevol inzetten? Hoe zorgt u ervoor dat uw website ook echt meerwaarde heeft voor uw bedrijf? Dat doet u met het inzetten van de juiste content. Maar wat is content eigenlijk?

Lees verder

Facebook

Om je bereik te laten groeien en meer likes te krijgen op Facebook heb je geduld en doorzettingsvermogen nodig. Natuurlijk is het mogelijk te adverteren en de advertentie te laten zien aan iedereen die je maar kunt bereiken maar daarmee zijn je waardevolle likes laag. Je wilt dat je volgers betrokken zijn bij je onderneming. Hoe zorg je voor meer waardevolle Facebook-fans? Een klein trucje om snel meer likes te krijgen op je Facebook pagina.

Lees verder

foto

Wanneer u op social media kanalen actief bent, kunt u er haast niet omheen. Video’s worden steeds populairder. Waar de afgelopen jaren het blog een opmars maakte geldt dit nu voor video’s. Open uw Facebookpagina en de filmpjes vliegen u om de oren. Leuk natuurlijk want een filmpje kijkt een stuk makkelijker weg dan een heel artikel lezen. Wat kunnen we dit jaar verwachten van de rise of video?

Lees verder

Pinterest

Pinterest, wat kun je er nou eigenlijk mee? Dat is een vraag die wij veel krijgen. Met ruim 150 miljoen gebruikers wereldwijd is het een populair social media kanaal. Pinterest is het best te omschrijven als een groot prikbord. Hierop kunt u allerlei mooie of voor u interessante afbeeldingen plaatsen. Het werkt heel simpel.

Lees verder