Samen naar online succes

Coaching

Ben je op zoek naar tips op het gebied van tekstschrijven? De fijne kneepjes van het bloggen leren? Wil je brainstormen over jouw website of content? Dan helpen wij je graag. Onder het genot van een kopje koffie bekijken we samen waar de sterke en zwakke punten zitten in jouw strategie. Wij geven je handvatten zodat je vol goede moed meteen aan de slag kunt.

Tekstschrijven & bloggen

Het schrijven van een pakkende maar vooral prikkelende tekst kan soms lastig zijn. Wij helpen je graag de teksten tot in de puntjes te perfectioneren. Begonnen met bloggen maar krijg je niet het resultaat waarop je had gehoopt? Door middel van verschillende coachingssessies helpen wij je de kneepjes van het vak te leren.

Website

Niet tevreden over je website? Misschien heb je het gevoel dat je website niet weerspiegelt wie jij als ondernemer bent en wat je met jouw bedrijf wilt uitstralen. Samen kijken we waar je website zich nu bevindt en waar je graag heen zou willen met de look en feel van je website. Uiteraard begeleiden wij je ook tijdens de verandering.

Content

Dat goede content erg belangrijk is kun je lezen in een blog die Peach Media eerder publiceerde. Geen idee of je sterke content op je website hebt geschreven? Wij kijken met een frisse, open blik naar je content en geven je de nodige tips. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.