Samen naar online succes

Contentmarketing

Het belang van een goed online visitekaartje is onder bedrijven inmiddels duidelijk. Online moet u even sterk gepositioneerd zijn als offline. Maar hoe bereikt u online succes? De kunst van contentmarketing is om uw klanten te informeren zonder direct uw product of dienst aan te prijzen. Dit kan in de vorm van een nieuwsartikel, blogpost, foto/video of een social media bericht. Belangrijk is hierbij wel dat het volgens een goede SEO (zoekmachineoptimalisatie) gepubliceerd wordt.

Contentmarketing kan onder andere toegepast worden via:

Blogs

Websiteteksten

Nieuwsartikelen

Productomschrijvingen

Nieuwsbrieven

 

Contentmarketing

Contentmarketing is vooral bedoelt om uw klanten te boeien en te binden. Bedrijven kunnen veel geld investeren in een mooie website of social media kanalen. Uiteindelijk is de inhoud bepalend voor het online succes van een bedrijf. De content die geplaatst wordt moet de doelgroep aanspreken en goed vindbaar zijn op het wereldwijde web. Goede content bevat een fijne, leesbare tekst voor de doelgroep. Door dit op de juiste manier in te zetten wordt deze doelgroep ook makkelijk gevonden door Google en hoger geplaatst in de zoekresultaten. Goede content is van belang voor de online vindbaarheid van uw bedrijf.

 

Contentmarketing op maat

Ieder bedrijf is uniek. Juist daarom is op ieder bedrijf een andere contentstrategie van toepassing. Contentmarketing is maatwerk. Wanneer er geen op maat gemaakte strategie ontwikkeld wordt zal er weinig tot geen resultaat geboekt worden. Peach Media verzorgt contentmarketing volledig toegespitst op uw bedrijf. Welke doelgroep wilt u aanspreken? Wat wilt u precies bereiken? Een duidelijk doel zorgt voor een duidelijke contentstrategie en succesvolle contentmarketing.

 

Meer weten?

Meer weten over wat contentmarketing voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag vrijblijvend informatie aan via info@peachmedia.nl