Samen naar online succes

Over Peach Media

“Zo lang als ik me kan herinneren ben ik bezig geweest met schrijven. Vroeger in de vorm van dagboekjes en verhaaltjes. Later vertaalde dit zich naar een persoonlijke blog. Ik genoot van het opschrijven van gebeurtenissen en mijn wirwar van gedachtes, het maakte mijn hoofd leeg.”

Milou Schoonen, eigenaresse van Peach Media.

 Milou Schoonen

Communicatieadviseur in de dop

Toen het tijd was om een studiekeuze te maken kwam ik al snel uit op de HBO-studie Communicatie. Bedrijven helpen zich goed in de markt te zetten, strategieën en marketingplannen schrijven, het brede aspect sprak mij aan. Toch is mijn voorliefde voor schrijven nooit verdwenen. Het aantal bezoekers op mijn blog bleef groeien. Merken en bedrijven willen via mijn blog hun doelgroep aanspreken.

 

Grote droom

Na het behalen van mijn diploma HBO Communicatie kon ik meteen aan de slag in de communicatie. Ik werkte nu fulltime en zorgde in mijn vrije uurtjes dat mijn blog elke dag up-to-date was. Hoewel ik het erg leuk vond om in dienst te zijn als communicatiemedewerker bleef mijn grote wens toch aan me knagen.

Al van kleins af aan droomde ik ervan. Mijn eigen bedrijf. Het leek me heerlijk om alles van A tot Z zelf te kunnen doen en keihard te moeten werken voor je eigen succes. Dat klinkt misschien gek, maar het werken voor een baas gaf mij niet de voldoening waarnaar ik zo hard op zoek was. Ik wilde later terug kijken op het leven en trots zijn op wat ik had bereikt.

 

Peach Media

Nu was het moment om ervoor te gaan en de sprong in het diepe te wagen. Dat is precies wat ik deed. Ik werd fulltime ondernemer van mijn eigen bedrijf, Peach Media. Elke dag sta ik vrolijk en vol energie op om weer aan mijn werkdag te beginnen. Inmiddels heb ik al voor een aantal leuke opdrachtgevers mogen werken en zijn er nog gave dingen in het vooruitzicht. Je weet wat ze zeggen:

 

“Choose a job you love and you never have to work a day in your life!”

– Conficius