Samen naar online succes

Tekstschrijven & redigeren

Teksten moeten een bepaald gevoel oproepen. Dat gevoel kan van alles zijn. Het kan je inspireren, emotioneren of nieuwsgierig maken. Een goede tekst raakt de lezer. Dat is precies wat wij met passie proberen te doen. De lezer raken met woorden.

Tekstschrijven

Voor alle soorten media schrijven wij teksten die passen bij jouw stijl. In onze optiek moeten teksten prikkelend zijn en geschreven worden voor jouw specifieke doelgroep. Het moet de juiste tone-of-voice bevatten. Wij verzorgen teksten voor je website, advertentie, nieuwsbrief of persbericht. Artikelen in magazines of vakbladen en blogs zijn, zowel online als offline, bij ons in goede handen.

Redigeren en corrigeren

Heb je een tekst geschreven maar loopt die niet helemaal lekker? Of wil je dat iemand er met een frisse blik naar kijkt? Wij helpen je graag. Je tekst wordt door ons bekeken en gecheckt op zinsbouw, spelling, stijl en consistentie.

Op zoek naar een gedreven en gepassioneerde tekstschrijver? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij vertellen u graag de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek.